About

Helt plötsligt finner jag mig själv med att tänka på parfymer alldeles för ofta. Så jag skapar en blogg för att kunna separera min nördighet från det övriga livet.

Annonser

3 svar to “About”

 1. Plipp Says:

  Fin och intressant blogg Emmanuel! Vill du dofta riktigt gott av läder så kan jag varmt rekomendera Pour Homme av Gucci (det ska inte vara Pour Homme II, som är blåfärgad, utan vara den vackert bärnstensfärgade nummer I eller som bara heter Pour Homme). Där har du doften av oxblodsfåtöljer, portvin, schackspel och gamla böcker, allt sublimerat, destillerat och kondenserat i dessa vackra och ädla droppar.

  • avarter Says:

   Tack for tipset!
   Har luktat pa Gucci PH forut, fick nagon sorts association till inkokta paron och lader samtidigt, kanske ar det som ar portvinet?
   Men jag maste testa igen, jag minns att den luktar gott och som en herre ska, liksom.

 2. Agneta Says:

  Jag brukade förr ofta köpa tvål i samma doft som min parfym, men nuförtiden finns det inga tvålar längre! Till någon doft öht. Varför? Och jag vill inte ha kletiga duschkrämer. då kan man ju duscha med högtrycksspruta och fortfarande löddra efter en halvtimme. Jag tänkte att du kanske vet vad som hände med tvålarna. Och ev. har ett bra tips om vad man ska ta sig till?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: